Selamlar kızlar ikili test için devlet hastanesi yardımcı olurmu bilginiz varmı normalde özele gidiyorum gebelik takiplerime ama özelde çok pahalı olduğundan devlette yaptırmak istedim lütfen bilgisi olan yardımcı olabılırmı

Erken vakitte ikili test için perinatolojiden sıra alın diyorlar haftası geldiğinde yapmıyolar

Nurcan3437 ben şuan 9+5 haftalığım 3 gün önce gittim devlet Hastanesi’ne doktor ultrasonda bakıp bana 3 hafta sonra gel 2′li tarama testi yapalım dedi. Randevu bulunamadığı içinde sen gel dedi sonuç göster dedi o sıraya alırız dedi. Sizde randevu alın devlet hastane gidip haftanizi söylerseniz direk yönlendiriyor zaten ☺️ sonuclarinizi kendi ozeldeki doktorunuza gösterirsiniz. Bence boşuna masraf özelde sonuçta aynı test. 🤍

Nurcan3437 özelde 200 TL verdim ben normal kan tahlili de yaptırdım. İkisi beraber.

Ilosunuz1 bende suan 10hafta 5 günlüğüm salı günü gideceğim inşallah dediğiniz gibi banada yardımcı olur sonuclar geçmi çıkıyor hangi devlette yaptırdınız acaba siz

Hrdl Ayrıntılı ultrasonla da bakıyor ya canım sadece kan değil

• Hrdl bunu yanıtladı.

Normal randevu al canım kadın doğuma , doktor yönlendirecek seni

Nurcan3437 ben bursadayım kestel devlet Hastanesi’nde yaptiricam. Bana doktor 3 hafta sonra gel dedi canım tam 12 haftalık olunca gidicem 2′li tarama testi yapicak

Hrdl İkisi aynı anda yapılıyor zaten malesef fiyatlar bu şekilde:(

Gldekpnci evet canım ist medipol hast ne gidiyorum oraya sordum diğerleride 900 civarı ama ben devlette yaptırıcam insallah şansımı deniyeceğim herşey cok pahalı malesef artık

Nurcan3437 memnun musunuz acaba.Doğumdan sonra odaya eş hariç kimseyi soymadıklarını duyduğum için ben gitmemiştim

Nurcan3437 muayeneye gittiğinde ense burun vs her şeyine bakıyor ayrıyetten bir kan veriyorsun diye biliyorum bende

Gldekpnci muayene ye gittiğinizde ense burun vs baktılar değil mi sadece kan için ücret alındı sanırım. Benimde hastane doğum paketim var muayene içinde

Nurcan3437 ben gebeligimi geç öğrenmiştim ve bu süreçte ikili testi kaçırmıştım diğer dörtlü testi yaptırdım içerik olarak aynı dediler gerçi çok da testleri önemsemedim ama yine de yaptiriosun için rahat etsin die