Simay13 Daisy0000 bu aralar nedense böyleyim açık kulağım. Piskolojikmen galiba. Bu hataya bir daha düşmicem konuşsunlar dursunlar diyorum. Bir bakıyorum beynimde yer etmiş sözleri. Dolanoyur
Kahyaasena Simay13 normalde o an aci cekecen ama erken kalkcan ayağa sezeryan yari sakat adam sin demek yani sezeryanla çabuk kalkamazsin en iyisi normal
Dareyn Simay13 Şu insanların ağzına kürekle vurasım var 🙄her konuyu da bilirler. Sen takma kafana benim güzel kardeşim Rabbim kolaylık ile bebişini sağlıklı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
3Tospikannesi Simay13 Bende bazen düşünüyorum nasıl olacak diye tedirgin oluyorum ama sonra diyorum diğerleri nasıl olduysa bu da olacak bi şekilde yani dışarıya kulak asmıyorum ben konuşuyorlar mesela aman hallederim nolacak diyorum susuyorlar 😂
Simay13 3Tospikannesi bende korktuğumu belli etmiyorum. Allah büyüktür bir şekilde ordan cikacak nasılsa diyorum. Sonrası var işte. Sonrasi kafamda soru işaretleri
incikaya Simay13 Simay13 ben de 10 yıl önce normal doğum yaptım şimdi tekrar hamileyim ve normal olsun istiyorum ve bunun çok daha rahat olacağunı söyledi doktorum çevreye kulak asma her şey yolunda gider bir aksilik olmazsa bu bebişlrrimizi de normal doğumla kucağımıza alırız inşallah🌸
Simay13 incikaya doktorumada sormak istedim ama kontrole daha var. Hiç aklıma gelmedi onca yıl ara vermişim. Zor mu olur kolay mı olur demedim. Tabiki boyle bir mucizenin mukafatin bir zorluğu olacaktır elbet