Yeniannis_ Merhaba anneler , 30 +1 im de bişey sorucam nişan, su gelmesi gibi durumları nasıl anlayacağız mesela Allah korusunda erken suyum geldi diyelim nasıl anlıycam ben bunu? İlk gebeliğim bilmiyorum kusura bakmayın 🙈
Adapte34 Yeniannis_ tutamayacağınız bir su akışı oluyo devamlı olarak ıslanıyosunuz bembeyaz bildiğiniz su benim yavaş yavaş gelmişti ama kimisinin ki birden boşalıyor
Hulyakkus Yeniannis_ benimde suyum azalmış megersem gelmiş hafiften 3 gün hastanede yattım bugün çıktım serumla suyumu hallettiler ilk günde toparladım şükür. Çatı muayenesi oldum Nisan geldi sandım ama ebe korkma dedi Nisan gelse belli olurdu dedi.
Yeniannis_ Çok teşekkür ederim söylediğiniz için Allah yaşatmasında korku başladı bende biraz panik atağımda var ondan sorma gereksiniminde bulundum
Yagmurcmn Bende hep idrarmı sumu nasıl karar vercem derken tuvalette idrarımı yarıda kesip kesiliyomu diye kontrol ediyorum çünkü bazen alttan çıkcak ış hissi oluyor korkuyorum belki işine yarar😂
Asilinannesi16 Yagmurcmn bu ben ya yemin ederim 😅🤣🤣 her tuvalete gittigimde tutmaya calisiyorum tutabilince heh diyorum tamam devamke 🤣🤣
Asilinannesi16 Yeniannis_ dene kesinlikle baska türlü icim rahat etmiyor Tutabilince emin oluyorum psikolojikmende rahat oluyor kafam 🤣
Surprizzz2022 Oğlumda peceteye hafif şeffaf içi pembe gibi plte geldi snra ayağa kaltim ve foşş suyum geldi 🤭😂 bende panik yaparım sandım ama belden aşağısıni yıkadım eşimi aradım bebek geliyo galiba diye😂 benm 3defa sağlam suyum geldi ayyy 🙈 smdide 29+5 günlük hamileyim bazen öyle bı baskı yapıyorki aşağı sanki geldi gelecek gibi irkiliyorum.
Yeniannis_ Surprizzz2022 evet sızlatıyor sanki eti yontuyor gibi ayaktayken daha demin çıkcak sandım da 🙈 direk buraya koştum😂
Yeniannis_ Asilinannesi16 ilk gebelik olunca bide bu konuda iyice bilgisiz oldum annemle de konuşmuyorum sorcak kimsem yok açıkcası direk çare burası dedim 🙈 Güzel yöntem ama teşekkür ederm 💙
Surprizzz2022 Yeniannis_ ah canm bu bebeler uslu durmuyo hafta geçtikçe wcyle kanka oldum bide baskı yapıp durtuyo yallah tuvalete 😂 😂
Asilinannesi16 Yeniannis_ Rica ederim 🥰Benimde ilk gebelik kör cahilim kendi capimda çözümler buluyorum işte 😅😅
Yeniannis_ Surprizzz2022 geceleri eşimi o kadar kıskanıyorum ki bugün sabah kalktığımda resmen ağlamak istedim 6 defa wcye uyandım gece wcye bi şişme yatak atmayı düşünüyorum😂
Yeniannis_ Asilinannesi16 demi güzel ama başka bişey aklıma takılırsa alırım taktiklerini😂 kaç haftalıksınnn
Yeniannis_ Hulyakkus pzt gideceğim bende kontrole hallolduysa cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah zamanında🤍