Nrcndmr Merhabalar , Bursada normal yada sezeryan dogum için hastane fiyatları hk bilgisi olanlar yorumlayabilir mi acaba ? Nilüfer ilçesi icin olur ise Cok sevinirimm 🙏 Tamamlayıcı sigortam vs yok , doğum paketleri de olabilir tabii
qwertqwert Nrcndmr ben ayşegül iltaç akkurt takipliyim acıbademde muayenesi için 1115 ödüyordum fsm de klinik açtı eşide perinatalog heim mehmet özgür kkurt ile iltaç hanımın muayenesi 600 tl şuan tavsiye ederim araştır istersne canım ben çok hekim dğiştirdim doğumu da pembe mavide yaptıracak henüz doğum fiyatı almadım
Zcvbnm Nrcndmr merhabalar ben ayşegül iltaç akkurt a gittim onunla devam edicem çok memnun ayrıldık eşimle iyi ki karar değiştirmişim eşi de perinatolog mehme özgür bey detaylımada ona gitmiştim fsm de muayenanesi 600 tl ödedim
qwertqwert Bhrakdnz ben ayşegül iltaç akkurt takipliyim acıbademde muayenesi için 1115 ödüyordum fsm de klinik açtı eşide perinatalog heim mehmet özgür kkurt ile iltaç hanımın muayenesi 600 tl şuan tavsiye ederim araştır istersne canım ben çok hekim dğiştirdim doğumu da pembe mavide yaptıracak henüz doğum fiyatı almadım buarada detaylı ultrasonlarıda eşi yapıyor mehmet özgür bey tavsiye ederim canım
Nrcndmr Zcvbnm Doktorumdan memnunum , değistirmeyi düşünmüyorum ama hastane konusunda kararsiz kaldım doktorum tüm hastanelere gelebiliyirmuş o nedenle sormak istedim. Ben 2 gün önce aradım mehmet özgür bey için detaylıya 1800 TL fiyat verdiler 😔Siz takipli hastasi oldugunuz icin uygun fiyat vermisler sanirim