pinkioctober Kızlar 16. haftamdayım sabahtan beri adet olacak gibi iki tarafımda kasık ağrım var hem de aşağıya doğru uzanıyor. Normal mi acaba yoksa endişelenmeli miyim idrar yolu enf de olabilir mi
ArvenMom pinkioctober normal kasık bel ağrısı rahim genişliyor şiddetli değilse korkma bende yaşıyorum
Elis-im pinkioctober 17.. haftaydayım bende aynı sancı şeklinde orta şidedette sağ kasık ağrım var. P. Resi dr. Gidicem geçmesse yada şiddetlenirse acile🤷🏽♀️
ArvenMom pinkioctober normal ağrılar şiddetli seni iki büklüm etmiyorsa sorun yok doktorum söylemişti
Sevgi56 Elis-im benimde sadece sağ kasığımda ağrı var 16+5 olduk. Ama otururken iyim yürürken ve yataktan falan kalkarken hissedediyorum, senin nasıl
Elis-im Sevgi56 Sadece yatakta çok iyiyim kalkarken yürürken babanne gbyim sallanıyorum. Ve kasığımda ince ince ağrılar en korkum o
dmtturan Şuan 31+3 deyiz şimdiye kadar iki haftada bir vs kasık ağrılarım sancılarım oldu ve şuan da hala oluyor. Rahim büyüyor, üşütme olabiliyor veya enfeksiyon belki 🧐