DamlaBuyukyvz07 Merhaba kızlar 06.11.2018 14.40 da hastaneye 40+6 günlük 3 cm aciklikla yattım cok sancim var şuan da açılmada var müslümanın müslümana duası kabul olurmuş Allah rızası için banada dua edin bir an önce kurtuliyim :(
Chan DamlaBuyukyvz07 Mevlam bir avazda sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah. Darısı da tüm bekleyenlerin başına :)
AysegulAloluAcikgoz DamlaBuyukyvz07 Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin tez zamanda insallah saglik sihhatli kucagina almanizi nasip etsin.
GizemKaan DamlaBuyukyvz07 bir avazda çocuğunu kucağına alırsın inş canm. Hayırlı bi Doğum olsun. Allah yar yardımcın olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
CansuDemir DamlaBuyukyvz07 Allah bir avaz da kurtarsın. Sana bir bardak su getirmişim gibi bir yudum su iç helal olsun.yakınından iste,haberini madem gördüm okudum.Benim için biraz daha sancın uzamamış olsun.
cinderella DamlaBuyukyvz07 Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza bende 40+3 de 3 cm ile yatışım yapılmıştı suni sancı ile Doğum yaptım darısı size olsun inşallah
DamlaBuyukyvz07 cinderella Çok şükür bende 3 cm ile yatis yaptım suni ile doğum yaptım rabbim herkese kolaylık versin inşallah 🙏
DamlaBuyukyvz07 BelinayCaliskan Cok şükür dualarınızla Allahım herkesin yardımcısı olsun bir ayazda insallah 🙏