queenmerve Cansu0655 liearac kullanıyorum baya memnunum. 4 aya kadar sadece bebek yağı kullandım. 4 . Aydan sonra lierac düzenli kullandım. Bebek yağıda kullanıyorum ara da çok iyi geliyor ikisi ve bol bol su çatlağım olmadı
mrsozturk Cansu0655 önemli olan cildi nemli tutmak. Ben de günde iki defa sabah akşam, hindistan cevizi yağı veya gül yağı sürüyorum. Ama genetik yapınız çatlak oluşumuna müsaitse yağlara ek olarak çatlak kremi bio oil veya lierac kullanmanızı tavsiye ederim
Nazarboncugu Sercee zeytin yağı sürdükten sonra peçete koyuyor musunuz karnınıza kiyafetiniz yaglanmamasi için
Sercee Nazarboncugu ben aynı oranda hindistancewizi yağına zeytin yağı ekleyip karıştırıyorum donuyo zaten ikiside krem gibi tüm wücuduma sürüyorum kokusuda güzel bana göre. Kıyafete de illaki sürülüyo ama yıkanınca çıkıyo hiç atletlerimde yağ lekesi yok.duş sınrası bu karışımı ayak bileklerimden gögüslerime kdr heryere sürüyorum akşamdan akşama da kantaron yağı sürüyorum sadece karnıma we belime 32 hafta çatlağım yok
Nurhayat-14 Deryaderya2 Merve-GB badem ve kantoron çok iyi geliyor 19+4 haftadayim. Ben memnun kaldım oluşanlarida aza indirdi..
aysu_mir17 Cansu0655 canım ben tatlı badem yağı kullanıyorum hem kasintiyi önlüyor hemde çatlağı doktorum bana kesinlikle losyon tarzı şeyler kullanma dedi
Cansu0655 Herkese çok teşekkür ederim cevaplarınız için hepsini not aldım ama badem yağı, hindistan cevizi yağı ve kantoron yağına odaklanacağım sanırım su içmeyi de unutmayalım 😊🤭
Arzum_87 Denizkaramuk Ben 16. Hafta itibariyle aynı Sefa yağı, kantaron yağı sürdüm ama çatladı da çtladı. Harita oldum 🙈
Newborn Cansu0655 canım ben önce bio oil kullandım cildimi soydu onun yerine bebe yağ ve liearac aldım hamile olduğumu öğrendiğimde beri kullaniyorum
Mervozkanun Zeynebinannesi Ne şekilde kullanıyorsun yani ayrı ayrımı yoksa günde bir kez hepsini karıştırıpmı
Zeynebinannesi Mervozkanun doktorum onerdi ama daha kullanmadim bende nasıl kullanılacağını bilmiyorum
ozlem-clk37 Eminesentepe1 ben kullandım bende bi işe yaramadı hatta derimi dökdü pul pul boşuna para vermeyin derim.Doğal şeyler kullanın