minikoglumuz Haftaya giricem bebek büyüdükçe karnınız geriliyor mu ayakta iken taş gibi oluyor karnım geriliyor ama uzaninca yumuşak oluyor
Babysgt minikoglumuz ben daha 20 haftalık gebeyim benimde karnım taş gibi sert ve gergin oluyor ayrıca yatarkende ayaktaykende şimdiden çok zorlanıyorum. 30lu haftalarımı düşünemiyorum :)
Kiraz53 minikoglumuz bebek toplanıyor o sertlik ondan eğer o sertlik 10 dk içinde geçmezse mutlaka doktora git benim doktorum öyle dedi normal ama 10 dakikayı geçmesin gecerse hemen geliyosun dedi
AyFa1608 minikoglumuz 33+2 timy benimde öyle. Ayaktayken karnım yırtılcak çocuk fırlıycak gibi 😅 otururken orta, uzanınca mayalı hamur😂
minikoglumuz Mommy61 normal Bi durum yani hemen hemen herkes yaşıyor mu bu durumu pek gerilme çok catlaga neden olur mu
minikoglumuz Babysgt 30.hafta girdiğimde beri hep uzanıyorum ayakta çok duramıyorum karnım sertleşiyor oturunca da aynen öyle tek çözümü uzanmakta buldum uzaninca kuş gibi oluyorum 😁
Mommy61 minikoglumuz yok ben 37+3 oldum hala çatlağım yok, karnın bazen öyle gerilirdi ki acırdı ama olmadı
minikoglumuz Kiraz53 yaa onu sa düşündüm ama bebek toplanmasına benzemiyor ki çünkü hareketlerini ayakları kasigimda kafası sağ göbek üstünde hafif. Yani böyle toplanma gibi gelmiyor bana . Toplamadan kastın yumruk gibiyse hiç öyle değil o gerginlik
btllsk minikoglumuz Sorma hemde nasıl geriliyor ayaktayken bir yere toplaşıyor ve sürekli tekme atıyor. Oturup ayaklarımı uzatınca rahat ediyor minnağım 😍