Kahyaasena Deryaa00 2000 bin Ayşenur bebe den sallanır park beşik aldim ayriyeten küçük yer besigide var
cansuerg Minis122 bende bunu aldım hemşire ebeler instagramdan önermişti o şekilde aldım , kendi sayfasından sipariş verdimm sağlam bi şekilde elime ulaştı
ddm2210 Deryaa00 ergonomik değil ve kimyasal içeriyor. Anne yanı mobilya beşiklere bakmanızı da tavsiye ederim. Anne yanı beşiklerdede boya, kıymık olup olmaması ve araların kaç cm açık olduğu da önemli gerçekten çok iyi araştırılması gerekiyor
ogretmenanne_16 Deryaa00 anneyanı park yatak tercih ettik biz, huggy markası internetten almıştık. İnşallah kullanışlı olur bakalım 🤗
Papatya0808 Yasemin2310 bence yenidoğan için ideal çocuk büyüyünce kalın alacağım şimdi kalın yatak sert gelebilir teni hassaslar çünkü ve çevremde genelde battaniye yorgan üstünde uyutuyorlar 😊
dexter prego premium ane yanı park yatak aldım üst katı ilk 6 ay kullanırım diye düşünüyorum ama ahşap sepet beşiklerde de gözüm var kararsızım
Sengul-9798 Deryaa00 canım anne yani tercih ettim ben çok kullanışlı asansörlü sistem