Melekinci Merhaba kizlar . Benim 5 yasinda kizim var. Simdi hamileyim erkek olucak . Cocuklarimin arasindaki yas farki beni korkutuyor. Boyle olan varmi? Nasil oluyor ? Kizim kardesinden 6 yas buyuk olucak , bu iyimi kotumu
kadertugrul7 Melekinci bence iyi bişey cok zorlamaz sizi bende o aralikta istiyordum ama oglum 3 yaşında ben 13+6 haftalik hamileyim
Slma_aygn Melekinci kızım 19 aylık 3 aylık hamileyim oğlum nasip olursa kızımın 2 yaşına geliyor ve ben cok korkuyorum
Agg0207 Melekinci benimde aralarında 4 yaş 10 ay olacak kızım çok hevesli aslında bebeklere karşı ama kiskanabilir tabi daha söylemedim ben 8. Haftadayim 5-6 aylık olmadan soylemicem bakalm eve bı bebek gelince ne yapacak çok merak ediyorum zor bir çocuktu çünkü çok şeyler yaşattı bana 😀inşallah kardeşi olunca olgunluk gösterir
lsemagzl Yani iyi yanı da var kötü yanı da iyi yanı sen çok zorlanmayacaksın ilk çocuğunla yeterince valit geçirmiş olacaksın sevgini ilgini tam almış olduğundan ikincisiyle gönül rahatlığıyla geniş valitle ilglenebilirsin bunu yaparken zorlanmazsın Şimdi kızınla iş birliği yapma zamanı çünkü beş senedir tek o anladığım kadarıyla ilk başlarda biraz garipseyebilir ama onunla konuşursan anlatırsan çocuklar her şeyi anlaıyor inan paylaşımcı olmalı o yönde sohbetler et onunla ki bebiş gelince ikiniz birlikte evdeyken bebekle ilgilenin anne kız güzel bi bağda oluşmuş olur aranızda Uzun kafın kısası her ne kadar kötü görünse de iyiye çevrilebilir güzel olabilir 🥰
201520202023 Ilk zamnlar biraz kiskanclik oluyo onu sewiyosunuz beni sewmiyosunuz diye zamanla alisiyo ama benim oglumda 5 yasindaydi kizim olduğunda biraz yadirgadi ama sonra cok alisti aglarken bile kıyamaz suan kimseye aglattirmaz dokundurmaz ne istersem yapar kardesine cok iyi abilik yapiyo bakalim üçüncüye hamileyim o ikisi napicak bende merak ediyorum 😂
Surprizzz2022 Oğlum 2yasini dolduracak nasipse bu hafta 29+5 gnluk hamileyim ikiz gibi büyürler diyorum sağlıkli olsunlar da biraz zor olur ama Allah güç kuvvet verir 🤗