Kurabiyeannesi Kızlar canım çok fena haşhaşlı çörek çekiyor sıvı haşhaş alıp hamura sürüp poğaça gibi pişiriliyor ya ondan gözümün önünde dönüyor resmen hayatımda 1 kere yedim sadece nerden düştü aklıma şimdi unutamıyorum da yesem bişey olur mu 🥲
DeustchBurcu Kurabiyeannesi kız ne olacak o yenmez bu yenmez diye hamileliği zehir etme kendine ne çekiyorsa canın, abartmadan ye🌸
Kurabiyeannesi esnyz14 DeustchBurcu Hatice_123456 çok teşekkür ederim kızlar ya internette kimisi zararlı yazmış kimisi zararsız yazmış böyle şeyler için doktora da yazmak istemiyorum o yüzden size danıştım 🥰
DeustchBurcu Kurabiyeannesi internette herşey zararlı, içini rahatlatmak için şunu düşün “vücudun neye ihtiyacı varsa canın onu çekiyor”🤭 ben böyle böyle alıyorum kiloları, aşırı da mutluyum amaaaannnn❤️
Minigim38 Kurabiyeannesi İnternete bakarsan oohooo ye gitsin ne zararı olacak. O yenmez bu yenmez diye düşünürsen 9 ay hiç gecmez
Tgcmrt48 Kurabiyeannesi ben hamilelikte herşeyi yedim neden olsun ki şimdi tekrar gebeyim herşeyi yiyorum
Gulsahakdag Kurabiyeannesi çiğ et çiğ yumurta sakatat dışında herşey dozunda yenir ya neden yenmesin. Aklınızda kalmasın yiyin valla