Meloo35 23+3 olduk iki gündür mide yanması yaşıyorum biranda oldu hiçbirşey yemediğim halde oluyor büyüklerimiz saç çıkarıyor çocuk vs diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum sizdede bu şikayetlerden oldumu ne iyi geldi
Hulyakkus Meloo35 36 olduk hâlâ var malesef ilaç bile zor rahatlatıyor sadece soğuk süt içip dik oturun uzaninca daha çok oluyor bebek buyudukce mideye baskı yapiyor
efeninannesiii_ Meloo35 tamamen batıl herkesten aynı şeyi duymaktan aşırı sıkıldım bende. 38 haftalığım yani bu saç işiyse benim çocuğum kıl olarak doğar en başından beri en büyük sorunum mide yanmam. Doktorum da alakası yok asla demişti. Rennie kullanıyorum o da artık fayda etmiyor 😭
Humeyraeslem1 Meloo35 maden suyu ,kabuğu soyulmuş salatalık iyi geliyor bende de oluyor bunlar geçiriyor bi kaç yudum soğuk sütte geciriyormuş ama benim sütle aram olmadığı için hiç denemedim
Meloo35 Hulyakkus gerçekten mi ya baya kötü hissettiriyor gerçekten doktora söylediniz mi ilaç verdi mi size bende söylemelimiyim
Hulyakkus Meloo35 doktorum 3.aydan sonra ilaç verdi ilaç işe yarıyor ama anlık rahatlatma doktorunuza soyleyin verir zaten geçmiş olsun