Kiraz53 Slaedz kırık sakat gelir onlar pekde guven olmaz sonra ugrasmaktansa git temiz.mobilyacidan al
-_Esra_- Slaedz Gardolap değilde oğluma çalışma masası aldım kurduk çok güzeldi kırık çıkarsa iade ediyorsun zaten yenisi geliyor evidea.com ve Trendyol güvenilir
Findukli_Lokum Slaedz ayakkabı dolabı, sehpa, kitaplık almıştım sağlam geldi gardrop da araştırıp iyi bir satıcıdan alabilirsiniz, zaten kırık vs gelirse de iade edersiniz
Btlklnc Slaedz valla ben aldım bin pişman oldum . Kesınlıkle midoser mobılyadan alma. Bir aydır ıade etmeye calısıyorum. Bıde kötü yorum yaptıgım ıcın paramı iade etmeyecek gibi tavırla konustu sahıbı bayan . Marangozda yaptırdım bir gunde geldı cok sukurr
_tuuggcce_ Daha önce ya ünitesi vs almıştım. Bence düzgün bir mağazadan alındığı taktirde sıkıntı olmaz. Sıkıntı olursa da iade edilir. Gerçekten yorumlara vs baktığımda da çok uyguna gardroplar gördüm ben. Bende öyle almayı düşünüyorum
Tgcmrt48 Slaedz 2 hafta önce 4 kapak mdf dolap aldım 6 bin TL çok memnun kaldım kargolamasını çok özenliydi ve genel olarak 5 senedir trendyol ve hepsi kullanıyorum