Hlycsr91 Merhaba hanımlar, hamileyken balığı nasıl tükettiniz. Hamsi aldım ama tava olarak seviyoruz. Hamilelere kızartma yasak diye okudum 😫 siz nasıl tükettiniz acaba.
yasemin1622 Hlycsr91 hamsiyi kızartıp yiyodum haftada 1 kez ama doktorum haftada 1 yetmez en az 2-3 yemen gerekiyo dedi o kadarını midem almaz dedim o zaman balık yağı hapına başlayalım dedi artık vitamin olarak alıyorum
58damla58 Hlycsr91 normalde firin en temizi ama hamsi de fırında yenmez yani yazılı olmayan Bi kuraldır kızartma genel olarak da zararlı zaten hamilelikte çocuğun sinir sistemine zararlı sanirim ondan zararliydi . Çok abartmadikca ayda Bi iki kere ye canim ne olacak
-_Esra_- Hlycsr91 yav ablacığım inanma öyle şeylere Allah aşkına abartmadığın sürece yiyebilirsin. Kızartmadan ne olacak en fazla abartırsan kilo yapar O yasak bu yasak ne yicez
Hlycsr91 58damla58 biraz abartmış olabilirim 😢 dün patates kızartması, sabah pişi , akşam hamsi tava 😢 uzunca bir süre kızartma yemeğeceğim galiba artık
story Hlycsr91 ben kızartmada yedim fırında da yedim. Doktorum yeter ki balık ye nasıl istersen öyle ye dedi. Çok takılmayın öyle şeylere her gün her gün kızartma yemedikten sonra bir şey olmaz
bademli_puding Hlycsr91 ee biz aç kalak o zaman kız saçma sapan şeylere inanma ye istediğin gibi afiyet olsun
Aaaysee Hlycsr91 öyle bir sey yok abla yani diyet vs yapmıyorsan,35 haftadır hamsi de kızarttım patates de daha neler neler 🤤
cihaninannesi Hlycsr91 her okuduğumuza inanacaksakk ohiiooo. Kızartma her insan için kilo yapacağından dolayı tüketmemeye çalışın bunun yerine haşlama ve fırınlama tekniği kullanın özellikle diyetteyseniz kızartma yasak denilir yani hamileyseniz kızartma yasak diye birşey yok. Sadece fazla kilo almamak adına sağlıklı beslenin diye tavsiye veriyorlar yoksa kızartmanın kilo alma dışında ne yasağı olabilir ki