Haticeongun Kızlar 2 martta ikinci çatlatmayı yaptırmıştım bugün damla damla bide peçeteyle sildikçe açık pembe kan geliyor sizce adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması olabilir mi aranızda böyle bi durum yaşayan var mı🥲🥲
mucizeolsunn Haticeongun canım test yapmadın mı hiç ben de vuruldum 11. Gündeyim benim de bugün çok az leke geldi korktum adet oluyorum diye test de yapmadım ama yaparım belki akşama doğru çıkarsa
Haticeongun mucizeolsunn yapmadım test pazartesi sağlık ocağına gidip yaptıracaktım ama bugün böyle bi durum yaşayınca ne yapsam bilemedim
mucizeolsunn Haticeongun testin varsa bi dene bebiş varsa çıkar sanırım senin baya olmuş iğne vurulalı inşallah vardır 🌺 bende heyecanla bekliyorum benim de 2. Çatlatma iğnem
mucizeolsunn Haticeongun ya 🥺🥺çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda olur üzme kendini kafana takmamaya çalış mecbur bekleyeceğiz bizim sınavımız da buymuş 😔 ben de test yaptım ama negatif sanırım çook ince çizgi var o da iğne etkisidir belki de
Haticeongun mucizeolsunn hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah bizde görürüz pozitifi haberdar et bakalım yinede sonucunu 🌺🌺❤️❤️