burcuozturk Sevibebenin modelde ayak kısmında yastık gibi bişy var kaymasını önlemek içn sanırım babyjemde yok düz hangi markanın iyidir ki siz hangisini tercih ettiniz
Brlgry burcuozturk en iyi marka reflü yatağında sevi bebe kalite olarak vs ismini iyice duyurmuş zaten ben ek olarak kiraz çekirdeklisini aldım gaz önleme amacı ile kullanmadım henüz
Seyma18 burcuozturk bende sevi bebe aldım altı yastıkli kaymamasi için 15gun kaldı kullanmamıza inşallah 🙏
Marpling burcuozturk valla ben bayjamin hiç bişeyini tavsiye etmiyorum yatak aldık berbattı,süt saklama poşeti çok adi.yastık güya nefes alsın diye üretilmiş bildiğin sünger ki ben herşeyi arastırarak aldım bunlar cahilliğime geldi ben ızak duruyorum
Seyma18 BurcuY evet cnm çok memnunum hamak salıncak içinde kullanıyorum bebeğim aşırı kusan bir bebek o yüzden çok gerekli gerçekten
Marpling Mimoza evet aldım sonra bir arkadsım gördü bunu neden aldın bildiğin sünger dedi.kullanmadım süt saklama poşeti de çok kötü çıktı ucuz evet ama acarken yırtılıyor.yatagını aldık iki yatmada kat kat oldu.kusacası ben begenmedim o markayı