Luna17 Ben sezeryanda hiçbir sorun yaşamadım canım Mersinde özel hastanede doğum yaptım hatta 37+6 da doğum yaptım bebeğimle birlikte odaya götürüldüm. Zaten doktorun doğru zamana karar verecektir. Sezeryan doğum yaparsanda emziremem sütüm gelmez diye asla korkma çoğu bebek sarılık oluyor oğlumun sarılık değeri 11 i geçmedi. İlk 2 ay 1.5 ar kilo aldı. Doğumdan sonra kilo kaybetmedi aksine çok güzel kilo aldı gece maximum 1.5 saat gündüz yarım saatle 1.5 saat arası oluyordu. Genelde meme de 20 dakika felan duruyordu emerek uyuyordu. Ve 3. Gün göğüslerim şişti doktorum bebeğin bu sütü emzirerek bitiremeyeceğinı elimle sağmam gerektiğini yoksa mastit olacagimi söyledi oyle bir agriyordu ki aglayarak sağdık. Demem o ki sütü arttırmanın tek yolu bol emzirmektir. Her annenin sütü bebeğine doğru yolu izlerse mutlaka yetecektir. 40ı çıkana kadar bebek anneye yapışık yaşar :) biraz zor evet uykusuz kalıyorsun ama geçiyor inan bana. Yardima ihtiyacin olursa her zaman yazabilirsin. Ayrıca bebeğini dogru ve guzel sureli emzirmek istersen facebookta emzirme akademisi diye bir grup var oraya üye olmanı tavsiye ederim orada emzirme hemsireleri (danismanlari) var ücretsiz bir sekilde doğru bilgilere ulasabilirsin🥰
Teşekkür ederim canım benim