Kaderyas0327
Merhaba küçük meleğim;
Hiç gelesin yok annem 39+4 olduk hiç sesin soluğun çıkmıyor ama bazı tekmelerin arrık canımı yakıyor içerde çok yaramazlık yapıyorsun sana kızınca da sesimi duyup resmen bacağını öyle bir dışarı çıkarıyorsun ki işte o an büyüleniyorum adeta.
Annem çok özledim seni güzel yavrum hadi gel arrık hadi gel de o miss kokunu içime çekim senin benim kalp atışımı duyduğunda kendini iyi hissettiğin gibi bende senin kokunu içime çektiğimde kendimi iyi hissedim.
Baban seni çok merak ediyor annem bende öyle hamileliğim boyunca hiç yüzünü göstermedin bize bebeğim çok mu utangaç olucaksın yoksa yaramaz aksi bir çocuk mu herşeyine razıyım Allahtan gelen herşeyine.
Seni öğrendiğim gün o kadar mutlu oldum ki annem ve o mutluluğu hayatıma doğarak tekrar yaşat bana ne olur gel artık bebeğim bekletme bizi 💙🤲
Aramız da kalsın baban ile maç’a gidecekmişsiniz 😍🤗
(Teyzeleri dua edinde normal doğum yapim günümüz geçerse sezeryan olucam ve tam günün de gelsin artık teyzeleri dualarınızı esirgemeyin lütfen Alah kimseye evlat acısı yaşatmasın herkes yavrusuna sağ salim kavuşsun inşallah 🙏🏻 ❤️🌸)