dilanmalkoc Hanımlar merhaba👋 Bugün kontrole gittim 34. haftadayım. Bebeğimin kilosu 2050 gram son 2 haftada hiç kilo almamış. Bu durumu yaşayan oldu mu. Zararlı bir durum mu? Gerçi doktorum korkma dedi ama tecrübeli annelere sormak istedim.
Meryem_79 dilanmalkoc bende 29. Haftada 1.200 kilomu bebegim doktor sen kilo almışsın bebek almamış diyor Hamur işi şekeri bırak dedi süt yoğurt yumurta beyaz et ye dedi ilaç yazdi
alya00 dilanmalkoc canım bende aynısını 30. Haftamda yaşadım 3 kilo almışım o 3 kiloda hep bana yaramış bebiş hiç kilo almamıştı. Yediklerime çok dikkat ettim toparladık bir tık. Ama genetik olarak zayıf minyon bir bebeğin olacak dedi
dilanmalkoc Esraliiii evet aslında bende 2700 doğmuşum ondan olabilir mi acaba Son iki haftada 50 gram kadar almış o yüzden telaşlandım biraz
Elvanmirza Bende 26 haftada gitmiştim 1088 kg gelmişti boyda 38cm doktor gelişiminin önde olduğunu söyledi şuan 28haftalik olduk
Simay13 Elvanmirza bende 25+6 günlük gittiğimde 1076 gram geldi. Doktor haftasıyla uyumlu dedi. Ama burda görüyoruz ya bebek kilolarini. Fazla olduğunu burda anladım. Niye bana demiyor bunu anlamış değilim. İlkim normal. Bunuda normal istiyorum tabiki. 😞 Bir aksilik varsada desin önlem alınacaksa alınsın.