Alyamomm Kızlar salonum bu şekilde boş olan alana yemek masası almayı düşünüyorum sizce hangi renk almalıyım çok kararsiz kaldım
Babysgt Hem toprak rengi hem antrasit sandalyesi olan takım rn iyisi bence. Koltuklarınlada takım olmuş olur
Alyamomm gl12cn34 ya bende uyumsuz olur mu diye düşünüyorum aslında krem sandalyeyi alsam kırlent kılıflarıni ve runnerimi krem tonlarında alıp uydururum diyorum kararsız kaldım ama
Zeynepozcan Alyamomm evet diğerleri bence de koyu en azından koltuklarınla beraber ortamın rengini açar biraz, bide diğerlerinde sandalyedeki o demir detayı benim hoşuma gitmiyor yine de siz bilirsiniz
gl12cn34 Alyamomm asla uyumsuz olmaz aksine koltuk renklerinize uyar bence ve rengini açar diğerleri cok karanlık gösterir . Koltuklar ve masa takımı kullanılmıyor artık bence benim koltuklarım lacivert beyaz ama sandalyelerini gri aldım farklı ama uyucak bir renk oldun istedim. Sizin de olsa fatklı ama uyacak bir tenk krem kesinlikle
Alyamomm Zeynepozcan demir detaylarını konuşup belki cikarttirabilirim tek sıkıntım krem alırsam uyumsuz olmur mu ben çok kararsizimdir ve pişman olmak istemiyorum sonra
Bsrcip Gri turuncu olan takım uymuş fakat ahşap rengi açık kalıyor orta sehpa ve mobilyaların ayakları koyu renk. Aynı masanın koyu tonda olanını yapıyorlarsa süper olur
Alyamomm Bsrcip köyü alırsam çok kapatmaz mi salonum güneş almiyo pek mobilya da koyu olunca çok karanlık oldu biraz rengi açılsın ama uyumlu olsun istiyorum
Bsrcip Krem sandalye tercih etmeyin bende de gri krem takım var krem sandalyeler çabuk leke oluyor misafir dikkat etmiyor lekeli ellerle sandalyelere dokunup sofradan kalkıyorlar 😁 sildigin zamanda rengi bozariyor kirli duruyor
Zeyzey055 Bsrcip benimde krem sandalyelerim ebebek leke çıkarıcı kırmızı keçeli kalemi bile çıkartıyor hiç birsey olmuyor bırak kirlensin amannnn 🤭🤭🤭
Armess_loya Ceviz rengi masa ve gri sanyeli olmalı… koltuklarında iki renkli sandalyelerde farklı renk olursa renk cümbüşü olur, çok göz yorar karışık durur. bence sandalyelerin koltukların tonunda hepsi ile aynı renk olsun🌸
Armess_loya Alyamomm evet olur bence sandalyelerin hepsi aynı renk olsun buşekilde bencede, hani 2 tane farklı 4 yane farklı olan modrller güzel durmuyor kesinlikle bu şekilde iyi 🌸🌸👍