melike098 bendiyebiriii 32+2 gittiğimde 2700 gr kizim sali günü tekrar gidicem bakalım ne kadar olmus
9ay10gun melike098 hay maşallah tü tü 🤭 33+1 de 2073 bizim kız haftasıyla uyumlu diyor doktor ama sizlerin kiloları görünce bı tık moralim bozuluyor 😊
bendiyebiriii Yarenylmz 2683 de biz çıktık. Bacak boyu da bir hafta ilerde dedi. 7 Nisan olacak muhtemelen doğum tarihimiz🌝
Yarenylmz Yarenylmz kaç çıktı bacak boyu ya ilk defa böyle söyledi devlette 🤷🏻♀️ özele de gidiyorum orda daha fazla söylüyo umarım aksi bir durum değildir
Edaa1234 bendiyebiriii Normal gözüküyor dedi bebeğin kafasını göremedik tam baya aşağıya inmiş haftaya çatı muayenesi yapıcak bakalım 🥹
umena bendiyebiriii ay ben de bilmiyorum merak ediyorum iki haftadır bakmıyor doktorum, ama son haftada haftalık 500 gr dahi alabiliyorlarmıs
Aaaysee bendiyebiriii değişir kisiden kişiye canım ben 34 te gjttim 2.300 dedi 35 te de 2.500 200 gram almıştı yani ama daha fazla alması lazım genelde
bendiyebiriii Yarenylmz yok uzun boylu olacak dedi. Boyunu cm olarak sormadım. Hafta olarak değerini gördüm 1 hafta 1 gün ileri çıkmıştı sanırım
Minikkoalam13 melike098 aynen bende bi şaşırdım 😂😂 maşallah baya iriymiş diye benim 34 te o kadardı cünkü
Minikkoalam13 Yarenylmz özel hastane 39. Haftam oluyor 13 nisan bir hafta çncesine gün verdi bebeğin karın ve kafa çevresi 3 hafta önde gidiyor diye