ES_es-Es Hanımlar Serra nin anlamı çok güzel ve Serra ismini dusunuyorum kızım için ama eşimle de hep kiz olursa defne koyalım derdik, defne Serra kulağa nasıl geliyor uyumlu mu 😊
ES_es-Es Turna44 sağlıkla nasip olsun inşallah her bekleyen anneye ,sizin de isim çok güzel isimleriyle sağlıkla buyusunler 🥰
Yamanbera Turna44 Benimde oğlumun adı yaman bera 😂 berayı nadirende kızlarda görüyorum ☺️ siz nasıl bulmuştunuz bera ismini? biz enes bin maliğin kardeşi bera bin malikten bulmuştuk hayatını peygamber efendimizle katıldığı savaşları falan okuduk çok etkisinde kalmıştık çok beğendik umarım onlar gibi salih evlatlardan olurlar bizimkilerde 🥰
Turna44 ES_es-Es Aminn canım çok sağol. Eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda o illa turna olacak diyor hesabında o açtı turna diye yazdı alış bu isme diyor☺️
Turna44 Yamanbera bende sahabe isimleri diye yazdım cinsiyet bilmiyordum o zaman aşırı beğendim sizinkide çok güzel uymuş. Sizde Amine in yanına nasıl duruyor uyumlumu
Yamanbera Turna44 uymuş tabii amine isminide çok beğeniyorum ama ailemizde var maalesef ☺️ şimdi bir kızım olucal Allah nasip ederse onunda adını vera koymak istiyorum eşim çok istemesede vera isminide araştırın bence onunda anlamı çok güzel 😊
Yamanbera Turna44 verdeyi duydum ama aklımda hep vera var bi anlamı da haramdan günahtan kaçınan iffetli kadın olarak okumuştum hep aklımda kızım olursa vera koyucam kalmıştı Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲💕