Cakil19 Kızlar 26 haftalık hamileyim karnım ve göğüslerim çok fazla kaşınıyor tahriş edene kadar kaşıyorum üstelik sürekli nemlendirmeme rağmen doktor kaşıntı giderici krem yazdı ama fayda etmiyor bu durumun sebebi nedir yaşayan var mı
Ranip Cakil19 valla yengem hamilelikte kaşıntı olursa kaşıma demişti o dayanamamış yanları kaşımış zamanla orda çatlak oluşmuş benimde çok kaşınıyor zor tutuyorum kendimi bebek yagi ve vazelin sürüyorum rahatlıyor
Alifatma_06 Benimde kaşınıyor ama.benim özellik kollarım ve bacaklarım yara içindeler çizik çizik kollarım ile bacaklarım
Cakil19 2022bebeki o safra enzimleriyle alakalı birşey galiba değil mi ? Benim safra kesem yok 1 sene önce ameliyat olmuştum
2022bebeki Cakil19 Safra ve karaciğer enzimleri ile alakali. Bunlarda sorun yoksa gebelik alerjisi de olabilir benim gibi pupp teşhisi kondu gebeligimde atopik ürünler kullandım
1asel-duru Çatlama olduğu için kaşınıyor bende de var ama önce doktorlar tahlil yapiyolar gebelik kolestazi kaşıntıya sebep olduğu için bunu arastirirlar kana bakarlar sorun yoksa cilt kuruluğu ya da vücudun kilo alıp gerilmesinden kaynaklı olabiliyor