Sema_28 Transfer imin 5 günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım hiç bişey çıkmadı umudum vardı yok artık üzüldüm böyle olup pozitif gören varmı cokmu erken davrandım kızlar?
Zeynepozcan Sema_28 bu süreç nasıl oluyor hiçbir bilgim yok ama internetten baktığımda 11-14 gün sonra yazıyor siz biraz erken mi davranmışsınız ki doktorunuz kaç gün sonra dedi?
2022bebeki Sema_28 Çok çok erken yahu 10.gun bile silik çıkmıştı benim. Kendinizi boşa üzmeyin lütfen bebeginizin sizinle olduğuna inanın. Pozitif düşünmenin,olumlamanin çok faydası var
beyzaburaksahin Sema_28 benim 5. Gün erken testle çıkmıştı kaset testte gölge gibiydi 5. Gün embriyosuydu ama canım. İnternettede yzıyor ama 10-12. Gün genelde belli olur diye moralini bozma daha var
Sinemce__ Sema_28 canım çok erken yapmissin kacinci gun embriyosu oda etkiliyor ama sen 5gun sonra tekrar yap bi
KayaMujde Çok erken yapmışsın canım ben transferimin 9. Günü yaptım ona rağmen çok silik çizgi çıktı endişelenme pozitif düşün Allah hayırlısıyla nasip etsin üzülme 🥰😊
Ebru_20 Canım çok erken yapmışsın ben 8.ci gün yaptım tek çizgi çıktı diye kenara koydum ertesi gün tekrar yaptım hafif bir çizgi vardı kan testi verdim 153 çıktı 11.ci günde ise 423 çıktı
KayaMujde Kasık ağrısı dışında çok bişey olmadı onu da kullandığım ilaçlara bağladım yani hamilelik testi yapmayana kadar inanamadım olduğuna çünkü belirti olmadı dediğim gibi rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah herkeze 🥰