Ahsenveannesi Hanımlar küçük bebekle uzun yol yapan var mı nasıl olur kestiremiyorum 3 günde gideceğiz sabah 3 saat akşam 4 saat yol yaparak
AzraFarah Ahsenveannesi ben kızımla 6 aylıkken uçak yolculuğu yapmıştım, uçaktaki basınçtan kaynaklı mi bilmiyorum ama bir saat boyunca inletti ortalığı. Çok zor canım bebekle,bide iki tane. Sende çok yorulacaksin, Allah yardımcın olsun
Belinay_AliEge Allah yar ve yardımcınız olsun guzum sakin ol sabırlı ol 4 yaş çok küçük değil seni anlar oyalanir bı şekilde belli yerlerde uyur ara ara mola verirsiniz tesislerde park oluyor azıcık sallanır azıcık sevdiği yiyeceklerden alırsın. Minik olanda çok minik zorlamaz diye düşünüyorum uyur uyanır mama yer eğer emiyorsa emer öyle böyle biter Allah’ın izni ile ya Allah ya Bismillah de bir kere zincirini kırarsan cesaretin gelir ♥️
Ahsenveannesi AzraFarah ya uçakla bende büyük kız 4 aylıkken tek gittim pişman oldum çok bu sefer arabayla deneyelim diyoruz uçakla oluncada uçus 2 saat olsada eve varamam bekleme süreleri 6-7 saat sürüyor eve varmam. En azından arabayla eşimle gitsek nasıl olur diye düşünüyorum