esmerella37 Turgutaykader cnm progesteron yumurtlamayımı gosteriyor benm 1.60 cıkmıs adet gunu yani yumurtlama olmamıs mi
Turgutaykader Mine-1385 benimde progesteron degerim 10 cikti beta cikmadi bekliyorum bakalim hayirli olsun sizlere canim Allah kucaginiza almayi nasip etsin tedavimi olmustun
Betbet98 Mine-1385 merhaba adetin 21. Günü mü progesteron hormonunuza baktırdınız? 21. Gün mü değeriniz 12.93 çıktı?
Turgutaykader Mine-1385 aminn insAllah progesteron baktirdiginizda baska degerlerinizede bakilmismiydi
Mine-1385 Turgutaykader sadece progesteron ve beta baktırmıştım adetime daha iki gün vardı bugün tekrar baktırdım
Turgutaykader arirangg catlatma ignesi uzerinden 14.gun tam sali gunu oluyor canim beklemedeyim dualarinda banada yer verirmisin
arirangg Turgutaykader Progesteronun yğksek çıkmış canım. İnşallah gebelik olmuştur. Allahım müjdeli haberler nasip etsin 🥰
Turgutaykader esmerella37 adet gununde degil 21.gun( 14.gun yumurtlamissaniz ) progesteron bakilir .Yumurtlama testi yapiyorsaniz ne zaman yumurtladiysaniz ondan 7-8-9 gun sonra bakilir
esmerella37 Turgutaykader anladım tesekkr ederim adet gunu oyle cıktıda acaba yumurtlamıyormuym dedim 😂