Ozge_tosun Kızlar 18+3 den meraba çok kararsız kaldığım bi durum var alışverişi ne zaman başladınız ve neler aldınız hiç tecrübem yok biraz bilgi verirmisiniz
bitterciko Ozge_tosun 23. Haftada başladım sadece zıbın bi de çamaşır deterjanı aldım 🤦🏻♀️ bu gidişle bitmeyecek
Daisy0000 Ozge_tosun 20.haftada odası, kıyafetleri,bezleri,çocuk arabası ,mama koltuğu,ateş olceri vs gibi herseyini aldım
Nurr_22_22 Ozge_tosun 12 haftada başlamıştım bol bol çıtçıtlı badi al tulum ağız mendilleri en çok bunlara elim gidiyor benim yeni doğan kıyafet fazla almadım kış bebegi olduğumuz için yavaş yavaş ihtiyaç dahilinde kıyafet aldım
Deletedmom_52 Ozge_tosun 24. Haftaya girdik 12. Haftada cinsiyetini öğrenir öğrenmez başladım almaya bir ben bir eşim bir ben bir eşim derken bitirmiş gibi bir şey olduk banyosunu falan trendyoldaki katlanırlardan almıştım daha cinsiyeti belli değilken iyi ki de almışım şimdi 100 lira falan oynuyor aradaki fark. Bir iki parça gördükçe aklıma geleni eklerim onun dışında bezi falan kaldı sadece ıslak mendilini bile aldım indirim oldukça bir alana bir bedavadan 🤦🏻♀️🤭 Bezine de Go On almayı düşünüyorum onunla ilgili çok fazla iyi yorum gördüm alerji hiç görmedim bir alana bir bedava olduğunda onuda alacağım 🤭♥️
Zereniim Detaylı ultrasondan sonra almaya başladık büyük mağaza gezmeye başlayınca bir iki bişey ala ala tamamlanıyor sonra nette indirimlerden falan derken
Gamzecikk 16 17 haftaya kadar nerden neyi hangi marka vs alacağımı araştırdım, favoriledim hepsini internetten. İndirim geldikçe alıyorum.
birannis_ Bugün 16 haftalığız daha cinsiyeti önümüzdeki hafta içi öğrenicem bugün bende yavaştan temel ihtiyaçlarını almaya bakmaya karar verdim doğuma kadar yavaş yavaş eksiklerini tamamlarım diye düşünüyorum
Fadimehizz Valla biz bebeğimizin olacağını öğrendikten itibaren almaya başladık iyiki de öyle yapmışız çünkü o kadar çok alıncak şey var ki bebeğimizin doğumuna kadar anca yetişir😍
Bsragrkan Ozge_tosun 20+3 hanileyim odası da hazır, eşyalarınızda tamamladım. Ama hala eksik var 🫤🫤🫤🫠
Hsb34 Ozge_tosun 22 haftadayim kiyafetler bebek arabası muslini deterjani çıngırak vb Ufak tefek çoğu şey bitti liste yapmıştım yarısı bitti yarısı bekliyor
XSibella Ozge_tosun Haftamdayım bugün yaptım kıyafet alışverişini😊 Ama mobilya alışverişini son 2 aya bırakmayın benim gibi, strese girdim yetişmicek diye, mobilyacılar 45 gün 2 ay süre veriyorlar ortalama 😏