birannis_ 16 haftalığız 2 Ci hamileliğim daha yeni yeni hissediyorum özellikle soluma yattığımda daha çok hissediyorum
birannis_ Z_e_y_a_gul ilk hamileliğimde bende hissetmedim ama ikinci olunca hatta ilk belki yanlış hissetmisimdir falan diye düşündüm ama sonra emin oldum 😊 darısı başınıza inşallah yakın zamanda hissedersiniz 🙏🌸
Miracaslan Z_e_y_a_gul bende 16 haftalığım sırt üzeri yatınca kendini top gibi yapıp kasılıyor sizin böyle oluyor mu acaba
Z_e_y_a_gul birannis_ inşallah çok heyecanlıyım onun tekmesi nasıl güzel birşyse benim için harika gibi geliyor 😃
Z_e_y_a_gul Miracaslan aynen öyle oluyor ama hareketini hessidemiyorum yenede Sabah lari uyandığımda onu karnımda baya baya hessidiyorum haminefendi tekme atmasada😄
Avokadoluhayat bademli_puding benimki de cok hareketliiii 25+5 teyim ben de. Bazen yüksek sesle bağırıyprum vuruşlarında yerimden zıplatıyor beni 😅
bademli_puding Avokadoluhayat benide ya geçen minibüse bindim mecburen sıçrattı bi kere bi kerede istemsiz of dedim yanımdaki teyze kızım sancın var madem niye dışardasın diyo 😂😂
bademli_puding Avokadoluhayat kızımda öyleydi çok hareketliydi ama doğdu maşallah uykusu falan çok iyiydi ağlamazdı da öyle
Avokadoluhayat bademli_puding darısı 2.bebişinizin başına o zaman☺️ gerci ben de öyle benımkının hakkını ödeyemem şimdiden o kadar yoğun çalışmaya hiç ses etmedi ne kusma ne bir şey yaşamıyorum çok şükür. O kadarcık da olsun hakkı diyorum tekmelesin annesini 🥰🤭
1asel-duru kupp 21 haftalık hamileyim sırt üstü yatınca sürekli hareket halinde sola yatınca da hareket var ama sırt üstü kadar değil 💙
bademli_puding Avokadoluhayat amin canım 🥰 kız mı bebişin ben kızıma hamileyken prensesler gibi bi hamilelik yaşadım doğdu rabbime bin şükür yine öyle ben zorla uyandırıp beslerdim
Avokadoluhayat bademli_puding kız evet 🥰 ayy ben de su an prensesler gibi hamilelik yaşıyorum inşallah dogduktan snra da öyle devam eder, cok korkuyorum valla 🤭
bademli_puding Avokadoluhayat inşallah sakin uykulu bi bebek olur canım valla kızımda çok rahattım istediğim yere giderdim gezmem hiç eksik olmazdı ama emziremedim tek sıkıntı oydu dışarda mama hazırlamak zor oluyordu