Nazlimom busranur_19 sıcak duşa girip göğüslerinize masaj yapın, galactaco damla alın suya damlatıp için sütü artırıyor, sütlü şerbetli tatlı yiyin, incir hurma kayısı hoşafı, kahvaltıda dereotu tahin arıtırıuor bide dut kurusunu kaynatın oda artırıyor
ikimelekannesi28 Tahin helvası ve bestlak damla ama bende aktardan aldığım lohusa şekeri işe yaradı tarçın karanfil ile kaynattıktan sonra soğuk olarak içiyordum çok işe yarıyor 4 aya kadar durmadan sabah akşam sağım yapıyordum
Eda06 busranur_19 emzirmeden önce 1 bardak su emzirdikten sonra 1 bardak su. Sadece su arttırır. Tatlı diyenler var şöyle düşün tatlı yedikten sonra susuyoruz ve su içiyoruz aslında arttıran şey tatlı değil su içmeniz. İnşallah artar canım
SecilM busranur_19 hayırlı olsun inşallah. bestlak damla, en az 3 lt su. Damlayı süt azaldığında kullanıyordum her zaman değil yani. Ama olmazsa olmaz su 👍🏻 Bu ikisi bebeğimin ilk 6 ay anne sütüyle beslenmesine çok rahat yetti. Diğer soğan bulgur mercimek vs çok gaz yapıyor, aman süt artsın deyip de fazla kaçırmayın.
Kiraz53 busranur_19 bol yesillikli kısır yanına şekerli çay çok işe yarar kuru kayısı ye üstüne bol su iç yine bol sütun olur baklava ye çok sütun olur bunlar benim sütümü tasiriyordu hep
zeytinkus5 busranur_19 bol su içmek , yeşil yapraklı sebzeler , tahin ve kuru dut çayı sütü artırır ekstradan kalitesi artsın derseniz bunlara ek proteinli beslenmeyi de ekleyin🤍
Nurr_22_22 busranur_19 tahin pekmez tahin helvası marul ıspanak kuru börülce haslamasi soğan sarımsak çok süt yapar bir de en önemlisi su doktorum 5 lt yakın su tüket demişti o kadar içmesem de 4 lt yakın su içmeye çalışıyorum ve bol bol emzir ya da sağım pompası varsa sağmaya çalış
Bet1 busranur_19 bol su iç canım komposto kuru incir ve dereotu bende çok işe yaramıştı demet demet dereotu yiyordum
birannis_ Lohusa şerbeti gerçekten çok faydalı anne sütünü arttırıyor ben ilk dogumumda sıkıntılı bir süreç geçirdim stresten sütüm kesildi sonrasında lohusa şerbeti ile sütüm arttı