anneoluyoruuumm16 Kızlar aynı markanın aynı testini geçen ay 2 tane kullanmıştım. Hiçbir ikinci çizgi çıkmadı. Sonra bu ara aynı testten iki tane daha aldım. Saatler sonra silik çizgi çıktı ikisinde de. Ama sonradan çıktığı için ne yapsam bilemedim.
uzlet anneoluyoruuumm16 canım Hangi marka ve silik çizgi saatler sonrasında çıkarsa genelde kuruma çizgisi oluyor ama bence fotoğrafını at Pazartesi günü hemen kan vermeye git bence
Minikmucizelere anneoluyoruuumm16 canım coksa umitlendirmek istemem ama ben bi arkadasimiz israri uzerine adete on gun kala aksam test yaltim cikmadi sabah bsktigimda cok az bi çizgi vardi ama sayilmaz diye attim ama belirtilerim vsrdi arkadas yap cikar belki demişti onda çıkmadı işte sabah çizgi vardi adete dört gun kala yaptim hemen silik çıktı hamileydim o zaman nasip olmadı tabi Yani normalde iki gun bile beklese hiç bi sey cikmiyodu Senin adetine kaç gün var
Duygusalanne anneoluyoruuumm16 benimde saatler sonra çıkmıştı testimde birkaç gün sonra tekrar yaptım anında pozitif çıktı birkaç gün sonra tekrarlayın bence