Turna44 Gulsryzgt ben zaten almak istiyorum 44 ile hamile kalmıştım doğuma kadar bişeeye benzerim 65 falan olursam iyi
Pnr_KMRC1 Gulsryzgt bende hiç kilo almadım 46 ile hamile kaldım 4 aylığım şuan hiç kilo almadım dün kontrol vardı doktora sordum gayet iyi dedi bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu kilosuda dedi senin kilo almamanda bi sorun oluşturmaz demişti🌸🫠
ilgihazaal Gulsryzgt cok 👀 kusma vs hic yasamadim bir de dusuk tehlikesinden dolayi yattim hep malesef sonuç bu hala da yatiyorum bebek iyi olsun da her yer diyetisyen dolu veririm bi şekilde takmıyorum:)
esraEb Gulsryzgt 17 haftalık oldum. Hamile olduğumu bilmeden önce (ama hamileymişim) o dönem kilo aldığımı fark ettim tartıldım 69 kilo çıktım. 5+4 öğrendim. Şu an 66 kiloyum.
Sezenn_ Gulsryzgt 15+2 haftayım 2-3 kg kadar aldım . İlk hamileliğimde bu aylarda almamıştım daha bende 😁 her hamilelik farklı geçiyor dedikleri doğruymuş 🌸
Koalammm Gulsryzgt 17. Haftadayim dördüncü ay bitti 60 kiloyla hamile kaldım bende hala aynı kilodayım ☺️
Aysel66 Gulsryzgt bende 16 haftalikim 2 kilo aldım ama benim surekli adet olcakmış hibi ya karnım yada belim agrıyor şimdide bacaklarım agrıyor