Bskogzhn 37+1. Haftadaydm bugün çatı muayenesi oldum... doktor iki parmagıyla bakıyor... benm canm acıdı ama kendimi cok kastıgımdan korktugumdan oldu eger kendinizi kasmaz rahat olursanız hem canınız yanmaz hemde doktor daha saglıkı bir karar veriri benm dar mı deil mi cok anlayamadkm bnm yüzümden
Aslgzl Bskogzhn bende 37+2 günlük hamileyim yarın kontrolüm var banada yaparmı acaba doktor çatı muayenesi ilk hamileliğim ve şuan korktum açıkcası
Bskogzhn Aslgzl bende korkarak gittiğim için zorlandım canm korkma kendini srbest bırak kasma yoksa acımaz
Asdfgh Benm 30 da yapmıstı doktorum once tek parmakla bakıyor ama acıklık durumuna gore ikinciyi sokuyor Du canm ilk bakmada da ıkı parmak brden sokması canını yakmıştır tabı
Brlgry Asdfgh Benide 32. Haftada çağırdı bizim doktor 32de bakıyormuş erken değilmi tereddütte kaldım izin vermek konusunda doğumu başlatabiliyormuş çünkü çatı muayenesi 🤦🏼♀️
zehrafindikci Korkmayın arkadaşlar geçen hafta bir kez ve bugün iki kez olmak üzere üç kez alttan muayene oldum kendinizi kasmadığınız sürece acımıyor
rfzsB 41.haftamizdayiz bize bugün yaptı doktor. Bugüne kadar burda yazılanlardan bende korkuyordum bugün giderken canım çok acıyacak diye korktum,ama acımadi gayet rahatdi,
Bskogzhn Brlgry 32 bayagı erken geldi ama doktorunuza sorun tabi... en etken 37 de yapılır diye biliyorum tabi istisnalar hariç