Alis-sss Bet1 banada öyle geldi çünkü benimde o haftalarda 42 mm çıktı doktor çok iyi demişti 32 haftadan sonrada 25 mm oldu
Bet1 Aslibali bence bir yanlislik var bı müdahale de etmemiş doktorun. Benim 24mm sınırda ölçüldüğü halde 3 gün hastanede yattım 18. Haftamda fitil falan kullanıyorum evde yatıp dinleniyorum. Sancım ve kasılmalarim olmasa dikiş atilacakti sancı olduğu için dikiş atılmadı. Çok şükür 22+5 e geldik inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleyecek
Bet1 Aslibali çok iyi canım o zaman hiçbir problem yok yani 😂 4mm açıklıkta normal bence yarım cm bile degil doktorun zaten bir problem olsa söylerdi
HtcAksy Aslibali aciklik 4mm nasil oluyor? Onu kasil ölcüyor. 40m rahim agzi cok cok iyi. Ama aciklik 4mm olamaz ki.
g13-13 funnymummy Sizde rahim ağzı kısalığından şüphelendiği için mi sürekli alttan ultrason yapılıyor birde kaçıncı haftanızdasınız?
Aslibali g13-13 21. Haftadayim. Yok ondan dolayı değil. Bir kere çok fazla yürümüştüm biraz kan geldi ondan baktı, geçenlerde kahverengi leke geldi o da iltihap olmuş, sonra iltihap geçti mi diye baktı derken bu haftaya kadar geldik. 😅
funnymummy g13-13 benim daha önce erken doğum tecrübem var malesef o yüzden önlem almak amaçlı yapılıyor şuan 22 haftalığız
Aslibali Bet1 evet herkes doktora git falan deyince ben de anladım bi terslik olduğunu yoksa kadın beni niye bıraksın😅 ama yine açıklık olduğu için moralim aşırı bozuk.
Bet1 Aslibali canım öyle düşünme gayet iyi durumun valla ne durumdayız bizleri göz önünde bulundur hem rahim agzim kısa hemde sancilarim ve kasılmalarim var yatıyorum sancılarım geçmiyor. Sağlıkla kucağına al inşallah düşünme kötü şeyler
Aslibali HtcAksy ultrasonla ölçüyor 40 a 4 dedi hatta iyi hatırlıyorum. Vajinal muayenede çıkıyor üstten gözükmüyor zaten. Geçen hafta da görmüştü aynı şekilde önlem amaçlı progestanin iğnesini yaptı.
Aslibali HtcAksy ölçülemeyecek kadar kucuk olduğunu mu dusundunuz merak ettim. Makinalar takir takir ölçüyor 1 mm daha olsa yarım santim olacak.
Aslibali Bet1 ben de 21+1. Bişey soyliyim mi gerçekten çok zor ve psikolojik bir süreç. Ben şimdi hepimiz adına üzülüyorum öyle bir duygusalim. İnsallah hayırla sağlıkla gelir bebeklerimiz♥️
betul_yilmazz Aslibali bide rahim ağzı uzunluğun gayet normal progestanla inşallah doğum zamanını görürsün merak etme
HtcAksy Aslibali ben almanyada yasiyorum. Gercekten burda öyle ölcüm yok. Benimde acilma var doktor eliyle asagi yukari 2-3cm dedi. Burda makineler tr deli givi degil🤭 ondan sasirdim kusura bakmayin bilmiyorum o kadar ölcüm yapildini. Burda 12. haftayada kadar hatta sirf vajinal ultrason ondan önce karindan görünmüyor😵💫