Adapte34 Yok ben Kartalda ki doktora takipliyim. Gerçi hep asistanları ile muhatap oluyorum ama onların güler yüzlülüğü bile yetiyor. Zeynep Kamile 2 defa yolum düştü. İkisinde de sinir krizi geçirip çıktım. Birinde kalp atışını duymak için gittiğimde “ben gördüm, sen duyamazsın” dedi kestirdi attı. Bir kaç gün sonra kartala gittiğimde gayette net duydum kalp atışını. Hatta uzun uzun dinletti bana🥰 Adını hatırlamıyorum Zeynep Kamildekini ama cidden ben ne zaman oraya gitsem hep bri terslik oluyor. İkinci gidişimde 1 saat kapıda bekledim. Saatim geçti ne zaman sıra gelir diye sorduğumda ters ve ezikleyici bir üslupla beklemem gerektiği söylendi. Sonrasında yandaki doktor boştu ona sordum asıl doktora soracağım soruyu. Cevabını alınca beklemek istemedim. Kayıt açtırmıştım gittiğimde, fakat odaya girmedim diye gitmedim olarak gösterilmiş ve 15 gün ceza aldım. Kadın doğumdan randevu alamıyorum. 1 saat beklediğim, kayıt artırarak beklediğim hastane de bana gelmediğim muamelesi yapıldı ve 15 gün ceza aldım. Randevu alamıyorum. 19 hafta oldum. Cezanın kalkmasını beklersem ve ultrason için gün beklersem haftam geçecek bu sebeple özele gideceğim. Kısacası Zeynep Kamil benim için bir tramva 🤮🤮