Daisy0000 Elfida0606 Kişiden kişiye değişir ,ben her zaman nasılsam oyle oluyorum herhangi bir etki yapmıyor
Yenibirannee Elfida0606 benim ne agrim nede akıntım asla olmaz hic anlamam yani yumurtlama zamanlarımı
Elfida0606 Daisy0000 her ay değil aslında ama bu ay aşırı midem bulanıyor gece uyuyamıyorum yattığımda daha çok bulanıyor afedersiniz sadece öğütmem oluyor
Elfida0606 Yenibirannee aşırı çok bulantım var canım yumurtlama döneminden mi kaynaklı onu merak ediyorum yoksa gebelik bilmiyorum da erkenden test de yapmak istemiyorum
Yenibirannee Elfida0606 bilemiyorum ki yumurtlama cok nadir bence bulanti yapar. Ayy şüpheniz varsa bence yapin ben hiç duramam hep adet günümden once öğrendim hamileligimi 🥰🥰🥰
Elfida0606 Yenibirannee evet yapsam belki rahatlayacam ama sonucu negatif görmek beni korkutuyor üzülmek de istemiyorum
Yenibirannee Elfida0606 haklısınız.. ne zamandir istiyorsunuz bebek 🥰 Allah kisa zamanda hayırlısıyla gönlünüze gore versin
Merveal Benim yumurtlama dönemim cok sancılı gecer başım agrır midem bulanır kasıklarım agrır belime vurur normalmiş yani doktoruma sormuştum ☺️