Kafi Arkadaşlar sabah yoğun kanama ile uyandım hemen acile gittik test yaptılar ultrason yaptılar bebeğin durduğunu söylediler ama neden kanama oldu onu açıklamadılar özellerde acil kadın doğum doktoru bulamadık devlete gittik progestan kullanıyorum normalde ona devam dedi sadece böyle bişey başına gelen var mı ?
betulpolat Kafi benim 6. Haftada olmuştu çalışıyodum da evde yatış vermişti doktorum 12. Haftaya kadar da proluton Depot iğne ve Progestanı fitil olarak kullanmıştım. Ama en kısa zamanda iyi bir doktora gidin ve l zamana kadar da bi iş yapmayın yarın derim.
incinur0102 Kafi canım benim 12.haftamda bebek bezleri dolucasina kanamam oldu,büyük büyük elim kadar pıhtılar düştü,nerdeyse aralıksız her gün geldi.Dusuk yaptığımı soyleyen Dr bile oldu.Cok şükür bebeğim iyi.22.haftamiz bitmek üzere uzan dinlen bol boool.
Kafi betulpolat pazartesi günü kendi doktoruma gidicam o zamana kadar bende yatmayı düşünüyorum teşekkür ederim
aysegulanne23 Yatın mutlaka tuvalet dışında ayağa kalkmamaya çalışın. Progestan doğru ilaç kanama durumlarında veriliyor. Sonuçta bebekte sıkıntı yokmuş kanama bazı hamileliklerde olabilir. Aslında ultrasonda baktıklarında kanama noktasını görebiliyorlar. Acil doktoru olunca işte ilgi kısmı biraz sıkıntılı olabiliyor. Siz bol bol dinlenin korkmayın
Busel Kafi anladim canım benimde kahve lekelenmelerim olmuştu hem kan uyusmazligi iğnesi hem düşük önleyici iğne yapıldı lekeler tamamen geçene kadar da fitil kullanmıştım oyuzden sordum