Nisamert Gizem1504 35+3 haftalığım canım haftaya salı kontrolün var büyük olasılıkla kasım sonu Doğumum sezeryan olucağım senin ne kadar kaldı
Gizem1504 Nisamert Ben 25+2yim daha :) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en başından berimi ebru hnmdasınjz
Nisamert Gizem1504 amin canım sağlıkla doğsun bebişlerimiz evet hamileliğimin başından beri ebru hanıma gidiyorum daha öncede smear falan aldırmaya gitmiştim yaklaşık 2 senedir tanıyorum kendisini
Gizem1504 Nisamert Amin canım bende başından beri ondayım ilk gebeliğim normal istiyorum ama şuana kadar aksi bir durum olmadı korkumda var açıkcası
Nisamert Benim ilk hamileliğim kızım normaldi hiç korkma Allah sabrını kolaylığını veriyor hem doğumu düşünüp strese girme
Gizem1504 Nisamert İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda önemli olan o. Belki doğum hikayenizi dinleriz burda :)
Nursah2427 zelihayuksek ben gidiyorum doktorumdan çok memnunm bi giriyosun yarım saat kalıyosun içeride senı dinliyo sorularını yanıtlıyo ve normal doğum taraftarı
Sabia Kızlar ben atilla beye gittim 10 gün önce gayet ilgili. Yani ben öyle gördüm. Bebeğin eşine kesesine suyuna midesi karnı kafası bacakları her yerine baktı ölçülerini bile söyledi. Bende hakkında birkaç kötü yorum duydum. Ama seveni de çok gerçekten. İnstagram da hep sezeryan videolarını gördüm. Ben şöyle düşünüyorum. Gittiğimiz doktora güvenmek gerek neyi uygun görüyorsa Sezeryan ve normal o olsun. Bebeğe bir zararı olmaktansa sezeryan olsn bişeyi çok diretmemek lazım kısacası hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun inşallah🙏🏻💁🏻♀️
zelihayuksek Busranurasikk ya muayenelerimiz cok kısa sürüyordu cok fazla bilgi vermiyordu bana renki ultrasonda yüzünü görmek istedigimde ise geçiştirdi hic hoşuma gitmedi ultrason cihazları da cok eskiydi hastaneyi de pek beğenmedim yani canim
Nazandeniz Hafizzeynep hangi doktor bu bahsettiğiniz Oğuz bey mi. Bende memnun kalmadım da o yüzden soruyorum 😦😦