1prensannesiiiii Munevverrr magnezyum kullandigim zaman iyi oluyor canım kullanmayınca kramplar giriyor geceleri
hayalperest2310 Munevverrr küçük bir yastık alıyorum bacağımın arasına son aydayım şükür yok birşey bu iki gündür acayip rahat uyuyorum kendimi nazar etcm 😂😂😂😂
Munevverrr 1prensannesiiiii kramp degil bu. Magnezyumum var aslinda bi icip denemek lazim iyi gelecek mi diye. Kasiklarimdan dizime dogru bi agri. Yatar yatmaz basliyor ve uyumama engel oluyor
Fesleqen Huzursuzluk var bendede surekli sinir geliyor sanki ayaklarıma nasil koysam rahat etmiyor surekli kıpırdatma sallama istegi oluyor bu yuzden uyuyamiyorum ılık dus alıp yattığımda birazcık rahatlama sağlıyor
Bet1 Munevverrr magnezyumu sürekli içmeniz gerekir bir kere icmeyle belli olmaz o. Zaten doktorunuz verdiyse sürekli kullanmanız gereken bir vitamin
Stella55 Ben ayaklarimi yüksek bir yere kaldırıyorum bi nebze olsun rahatlatıyor ama kesin çözüm olmuyor
Munevverrr Bet1 magnezyumu migrenim icin vermisti doktor ama kramplar icinde iyi geliyor yaziyor. .. tadi cok hosuma gitmediği icin icmekte zorlaniyorum o yuzden ara vermistim 😢
Munevverrr Bet1 gun icinde magnezyumu ictim evet gece daha rahat ettm cok tesekkur ederim. Birakmamam gerektigini ogrendim.
Bet1 Munevverrr doğrudur migren için verildiğini ilk kez duydum genelde kramplar ve kasılmalar için veriliyor bence mutlaka için tok karnına içiliyor ama benimde midemi zorladığı için ben ne ac ne tokken tam arasında içiyorum öyle zorlamıyor