tecrubesizanneadayi12 Doğumun 7. Günğ ve ben aşırı aşırı terliyorum saçımdan damla damla sular akıyor sabahları kalktığımda çarşafın ıslaklığı belli oluyor tişörtüm yastık yüzüm sırılsıklam bu normal mi
Aylavyu21 tecrubesizanneadayi12 normal canim lohusasin. Ben 40ima kadar bildigin boncuk boncuk ter doktum ozellikle gece cocugu emzirirken falan
Ahsenveannesi tecrubesizanneadayi12 ay o lohusalık terlemesi bence dogurmanin en kötü tarafı ama 40 gün sürmüyor korkma 🤣
tecrubesizanneadayi12 YagmurAnnesi ne zaman geçer acaba üşüttüm terim üstümde soğumaktan duş alıyorum başım çatlıyor migrenim tutuyor almayayım diyorum üstümde soğuyor üşütüyor beni birde kendimden tiksiniyorum terleyince😄
YagmurAnnesi tecrubesizanneadayi12 1 aya kadar sürebilir belki 2 hafta içinde de bitebilir hormonlar değişiyor malum ☺️ Ama terini üzerinde tutmamaya çalış bazen bir gün direk duşa giriyorsam ikinci gün saçımı ıslatmadan suyun altına giriyorum.
Aylavyu21 tecrubesizanneadayi12 benim burnumdan alnimdan boncuk boncuk akiyordu bazen arada yine hararet yapiyorum yag yakan araba gibi 😀😀
YagmurAnnesi Ama yine de dikkat et terliyorum diye ince giyilme çorabın eksik olmasın. Şu an sırtımda bir de yelek var☺️ Gece emzirmek için falan kalktığında yanında hırka yelek tarzı bir şey olsun ki hemen giy üşütme
tecrubesizanneadayi12 YagmurAnnesi bebeğim emmiyor malesef 😔meme reddi yaşıyoruz varsa taktikleriniz alabiliyorum silikon uç kullandım kendi mememe şeker sürdüm onun ağzına şekerli su sürdüm göğüs ucum var ama çıkarıcıyla iyice büyülttüm öylr verdim ters pozisyon denedim öyle verdim ama yok yok tutmuyor
YagmurAnnesi tecrubesizanneadayi12 gittiğiniz hastanenin gebe okulu ya da emzirme danışmanı var mı. Belki oradan destek alabilirsiniz. Ben devlette yaptım emzirme için doğumdan sonra destek almak istersen hastaneyi ara ya da gel demişti… Ben öncekilerde ayakta emzirerek çözüm bulmuştum emmek istemediklerinde. Ayakta gezerek emziriyordum valla. Umarım emer. Sen yine vazgeçmemeye çalış memedeyken göğsünü sık ağzına süt gitmesini sağla bir kaç defa. 🥺