asiyerz mmomssss evet benim de laparoskopi ile tek tüpümü almışlardı, tek tüple hamile kaldım, hamileyim şu an. Kendinizi hiç strese sokmayın, tüpünüz açık olduğu sürece hamile kalma ihtimaliniz hep var
GBoz mmomssss polikistik overim vardı. İkizlerime tüp bebekle sahip oldum. Daha sonra dış gebelik oldu tek tüpüm alındı. 2 yıl Sonra geri çekilme ile korunurken süprizzzz 17 haftalık hamileyim ☺️ Yani Rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor. En önemlisi bence kafaya takmadan akışına bırakmak. Bir de tep tüpte hangi taraftaki tüpün sağlamsa oradan yumurtladığın ay şansın çok yüksek olduğunu biliyorum
mmomssss asiyerz Teşekkür ederim canım cok sağol evet biraz stres yapmıstım benimkini almadılar ucunu kapattılar gerçi aynı şey sanırım :(
asiyerz mmomssss laparoskopiden sonra sağlık sorunlarım sebebiyle bir süre doğal yollarla denemedim. Aradan 1 yıl geçtikten sonra doğal yollarla denemeye başladım, ikinci ay hamile kaldım. Allah gönlünden geçenden de daha güzelini nasip etsin inşallah
mmomssss asiyerz Allah razı olsun canım cok sağol. Allah senin de sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌸🌸
mmomssss GBoz Masallah canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🌸🌸 tek tüplüyüm canım ben sol tüpümü kapattırdım sağ tüpten olursa olcak Allah nasip ederse 🤲🏻🌸
GBoz mmomssss sağ tarafından yumurtladığın ayı takip edersen şansın biraz daha yükselir bence doktora gidip yumurta takibiyle öğrenebilirsin. İnşallah en doğru zamanda Rabbim evlat mucizesine kavuşturur seni de 🙏🏻
mmomssss GBoz cok tesekkür ederim amin🤲🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin🌸 evet bende öyle yapıcam zaten cuma gününe randevum var ultrasonla bi baktırıcam bakalım ☺️
Bbk88 mmomssss aaa ne güzel canım benim de asilamam var başlıyorum haftaya inşallah benim de tutar ❤️tek tupum acik
Solmaz-Papatya Laparoskopi den sonra tek tüple hamileyim doğal yollardan bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıkli bir şekilde kucagıma almayı nasip etsin isteyen herkese sağlıklı Salih evlat nasip etsin inşallah
mmomssss Solmaz-Papatya kaçıncı ayda kaldın canım bende laparoskopi oldum doktor bana doğal yoldan olur ama zaman alır dedi 7-8 ay gibi bende beklemek istemedim aşılama yaptım cok sükür tuttu🙏🏻