ayseagan Nişan gelmesi kaç gün sürüyor acaba? Ben 39+5 teyim dün biraz nişan dedikleri geldi fakat bugünde biraz biraz hafif kanımsı akıntı gibi gelmeye başladı . Biraz da sancılarım arttı acaba doğum mu başlıyordur . İlk gebeliğim
Hediye_00 ayseagan Nisan bir sefer geliyor canım az bişey kırmızı kahvemsi gibi lekelenme sancinda varsa hastaneye gitmeni tavsiye ederim
Hizligonzales ayseagan benim sabah 9dan 11kadar 2 3kere gelmisti hemen hastnaeyi aradım gel dediler gittigimde acilmam olmus sancim yoktu ama yatisimi verip suni ile dogumumu baslattilar gitmenizde fayda var bilemezsiniz cunku
Kubrabsyg45 ayseagan gelir canimm benimde öyle geldi 2 3 gün sürdü durdu. Cuma gelmişti haftaya pazartesi doğum yaptım ama 2 3 gün sürdü o nişan geldikten sonra lekelenme
Kubraakgun ayseagan 39+6 dayim 2 haftadir az az lekeleniyorum hep sancilarimda var ama ne acilma ne sanci cikmiyor hastanede evde düzenli sancini bekle diyorlar hep. Tabi herkesin farkli oluyor kimisi hemen doguruyor kimi haftalarca bekliyor ben gibi 🥹