Beliz_bahar55 Progestan hapı fitil olarak da kullanılıyormuş doğrumu ben çok şaşırdım da ağız yolu ile aldığım şeyi nasıl bide alttan almalıyım çok şaşırdım🤔 progestan yumuşak kapsül 200mg
Novamomy Beliz_bahar55 aynen bende öyle kullanıyorum hem yan etkisi daha az hemde emilimi kolay direk Rahime yakın olduğu için daha iyi doktor bana öyle önerdi daha doğrusu
Suasli Beliz_bahar55 evet canım emilimi daha kolay ve yan etkisi daha az olduğundan dr bana da fitil kullanmamı istemişti
minikumutlar Beliz_bahar55 iki şekilde kullanılıyor kullanımı öyle endişe edilecek bir durum yok bende kullandım
Binnur-cam Beliz_bahar55 ben fitil olarak kullanıyorum aylardır canım şükür bi şikayetim olmadı içenlerin bir çoğunda baş dönmesi mide bulantısı yapıyomuş
Zynppp_0999 Evet bende ilk başta sizin gibi düşündüm kendi kendimi ben mi yanlış anlıyorum acaba dedim bir kaç kez sordum ☺️ ama yok doğru fitil olarak kullanılabiliyor. Hem yan etkisi olmadı hemde daha rahat oldu benim için. Eriyor zaten merak etmeyin.
Hlmylmz_69 Beliz_bahar55 oral yolla alınınca aşırı baygınlık uyku yapıyor etkisi alttan daha az alttan koy kesinlikle
Beliz_bahar55 Hanımlar ben duyunca çok şaşırdım gerçekten ağız yolu ile aldığım şeyi alttan atmak çok komik 😂😂😂 korktum duyunca endişeliyim ama kullanan varmış şuan kullanabilirim