Selam kızlar
Normal şartlarda 23.03.23 de doğum yapıcaktım hatta genel olucam diyordum herşey planlıydı. 17.03.23 de doktor kontrolüme gittim. Herşey normaldi.. Doktordan çıktım eve giderken Bi sancı ağrı oldu bende 15.45 gibi. Normal kasık bel ağrısı dedim eve gittim yattım dinlendim geçti. Akşam 19.30 gibi suyum geldi. Doktoruma yazdım büyük ihtimalle suyun ama gelmeye devam ederse hast geç yatış yapılır sezeryana alırız dedi. Ben panikledim. Çünkü halıları yıkamaya vermiştim yarın onlar gelicek falan hazır değilim yani. Neyse ben saçımı falan yıkadım yaptım giyindim falan hastaneye geldik. 21. 50 gibiydi açılmam 1cmdi. Sonra kendi doktorum geldi 3cm dedi 4 5saate doğum olur dedi.. 2 saat sonra bidaha bakıldı 6cm sonra sıcak duşa girdim 30dk peşinden 15dk daha sancı çekip doğuma aldılar. 01.51 de doğum oldu. Son zamanlara doğru yapamıyorum beni sezeryana alın nolur diye bağırdım yalvardım ama tabii almadılar. Çok şükür kızım sağlıkla geldi. Benimde iç tarafta 1 dikiş var sadece şuan sadece o sancı yapıyor o kadar. Herkese sağlıklı güzel doğum diliyorum. Ne kadar planlasak da bebiş ler kendi seçiyor ve o an fikriniz değişebiliyor cidden benim öyle oldu. Kan vermeye korkan ben normal doğum yaptım isteyen herkes yapar biraz cesaret sadece 🤍🥰 sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim 🥰