Bugün sezeryan günü almaya geldim doktorum 8nisan dedi ama yinede bı nts çek dedi sana ceviz ve pastil werecem beraber yiyelim dedi çıktım nts verdim geldim Dr m bana bı baktı nasılsın dedi güldüm iyiyim dedim sana ceviz pastil yok dedi neden dedim senin Cook sancım var acil ameliyathaneye alacaz dedi .. ben şok geçirdim hiçbir şey almadan gelmiştim sadece bı kimlik ile sancidan çok bebeğin kalp ritrmi yavasliyor yor almamız lazm dedi ben iyice bı ağladım sonra eşimi aradım herşeyimi getirdi beraber son sigaramizida içtik 😂sonrası ben geldim bebeğim gelmedi.. meğer bir hafta küçük olduğu için kuveze aldılar iyi olması adına insallahda iyi olur dualarınızı bekliyoruz güzel anneler.. şimdi yatağımda yım ara sıra yürüyüş yapıyorum sabahliyorum işte anlayacağınız bu arada devlet Hastanesi’nde yım bebek gibi bakıyorlar normalde özele gidiyordum çok para isteyince buraya gelmek istedim kısmet oldu rabbim cocugumuda kucağıma almayi nasip eylesin sizlerde hayırlı güzel kolaylıkla doğumlar dilerim canlarım sormak istediğiniz bişey varsa buralardayım sizi sewiyorum ❤️