beyzacmvrc Hayalim1_ Allah en yakin ve en hayırlı zamanda size de bu güzel duyguları tatmayı nasip eylesinnn ☺️🤲🏻
Hayalim1_ beyzacmvrc aminnn amiinnnn ben iki sefer düşük yaptım kızlarrr ama neyse pozitif düşünüyoruzzzz pazartesi doktor randevum var inşallah mutlu haberi alırım ammmiiiiiiiiinnnnnnn isteyen herkese inşallah🤲🏻🫶🏻🫶🏻🥹🥹🥰😂
beyzacmvrc Hayalim1_ Aminn 💓 Allahtan ümit kesilmez canımm hiç olmayıp tup bebek deneyecekleri ay doğal yolla hamile kalan bir sürü insan tanıdım burda Allah nasip eder olumlu düşün en önemlisi o 🤲🏻 Genetik test falan yaptırdın mı pıhtılaşma falan mı var neden düşük olduğuna bakildimi
Hayalim1_ beyzacmvrc öyle kuzum öyle doğru canımı sıkmıyorum olacağı varmış diyorum bendede eşimdede bir sıkıntı yok Allah’a hamdolsun 🤲🏻🫶🏻😍
Dugmem96 11+2 olduk cok heyecanliyiz henuz kiz mi erkek mi bilemiyoruz tahminde bulunabilecek olan var mi bizeee 
beyzacmvrc Hayalim1_ inşallah oda temizdir ve inşallah bu ay müjdeli haberi alıp sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin kuzum ♥️ kaç gün geciktin
Hayalim1_ beyzacmvrc ammmiiinnnn inşallah çiçeğim çok sağol 🫶🏻 Ben 5 ay önce düşük yaptım ve ondan sonra ki ay 26. Günde adet gördüm ondan sonrakiler hep 29 günde bir ama hıc gecıkmezdı 4 gün oldu gecıkelı bekliyorum pazartesiyı
Zelisha 38+1 🥲 değişik garip bir gece geçiriyorum oğlum aşırıı canımı yakıyor bu gece 🤷♀️ ilk doğum heyecanım sancı mı değil mi hiç birşey bilmiyorum sadece meraklı meraklı bekliyorum