Edafmo Mine34 tahin pekmez tahin helvası içinde tahin olan herşey kısacası, onun dışında ceviz, kuru incir, hurma, dereotu, yeşil soğan, hipp anne çayı ve Solgar vitamin. Ben Solgar hipp ve tahinin çok faydasını görüyorum
elif233233 Mine34 Tahin , kaju, hurma, armut, rezene , corek otu Stresten uzak olmak Duzenli saglikli beslenmek Firsat buldukca dinlenmek uyumak Birde doktorum lacmix diye vitamin yazdi gunde 2 tane iciyorsun . Baktin sutun cok fazla bir kac gun ara ver dedi . Gercekten cok faydasini gordum
YagmurAnnesi Mine34 yeme içme çokta önemli değil. 3 doğum yaptım tecrübeyle sabittir. Süt için öncelikle stresten uzak durup, güzel dinlenip, uykunu alman lazım. Bebeğin uyuduğunda sende uyu, uzan, dinlen. Sonra da bol su iç. Ve bebeğini ne kadar çok emzirirsen o kadar çok süt gelir. Bol bol emzir.
Mine34 YagmurAnnesi su içiyorum ama normal ısıdaki suyu içemiyorum dolaptan içiyorum bi sıkıntı olur mu acaba
YagmurAnnesi Mine34 ben yeni doğum yaptığımda hep su dışarda oluyor dolaptan içmiyorum zamanla soğuk içiyorum tabi. Bebeğe gaz yapıyor diyorlar soğuk su için ama bilmiyorum doğru mu canım
TugSozTan Ebeler rezene çayını tavsiye etmiyor. Artı olarak rezene çayındaki bileşenler direkt olarak bebeğe geçiyor. Tamamen su içmek ve dinlenmek düzenli süt sağımı yapmak yeterli
elif233233 TugSozTan doktor tavsiye ediyor . Dogum sonrasi beslenme uzmani ile gorusme yaptik gunde 2 bardak tavsiye ediyoruz dedi . Bu bazi ebeler cok biliyor . Doktor saniyorlar kendilerini
TugSozTan elif233233 yav için o zaman. Rezene çayının süt arttırdığına dair bilimsel veri yok. Ona bakarsanız doktor papatya çayı içebilirsiniz dedi devlette özelde hayır içemezsin dedi. Eee
TugSozTan elif233233 hanımefendi siz iyi misiniz gebe okulunda eve anlattı ezberimde tutma zorunluluğum mu var hadi geçtim kadın anlattı o kadar konu işliyoruz hepsini beynimde mi tutucam. Ben bana anlatılanı aktardım çok umrundaydı otur iç Allah Allah iyilik yaramıyor