iremasmahan06 Hamilelik döneminde parol kullanan oldu mu son haftalardayim dis agrim var suan parol kullansam sorun olur mu
melekkalp227 iremasmahan06 ben de son dönemdeyim ama hamileliğimde bir kaç defa kullanmısımdır Oda grip olduğumda
kimsiniz iremasmahan06 az once disim agridigi icin parol ictim. kadin dogum doktorum sadece parol kullanabilirsin demisti cunku 37+5teyim
yesillimonn iremasmahan06 Gebelikte tek kullanilan ilac paroldur heralde 😀ic cnm sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle bende aksam içtim basim çok agriyordu
Kahyaasena iremasmahan06 doktor lar parol kullanabilirsiniz diyor ben kullaniyom agrim olunca kesmeyince serum taktiryom
Havvaca iremasmahan06 gebeliğimin 7. Haftasında çok ağır bir grip geçirdim parol serum takıldım. Bir kaç kez de içmek durumunda kaldım bir sorun yaşamadım canım.
melekkalp227 iremasmahan06 zaten parol öneriyorlar tek diye biliyorum yine de doktorunuza sorun isterseniz
iremasmahan06 kimsiniz ay vallahi dayanamiycam ictim bende 32. Haftadayim bende artık dis ağrısından uyuyamıyorum
Kurtiremmm iremasmahan06 kullanmıştım ağrım olduğu zaman sadece parol kullanabiliyoruz zaten keşke biraz da işe yarasa 🥲🥲
Elfelf0 iremasmahan06 ben hemen hemen hergun içiyorum 1 adette yetmiyor doktorum 2 tane yutabilrisin demişti zararı yok dedi şiddetli bel ve baş agirisi çektiğim günler özellikle