Miniklerim22 Busel 32 yim 35 ken takmayındusunuyorum ama siz 34 kende baslayabilirsiniz ne kadar erken okadar iyiymiş diye okumustum
Mysmrt Busel valla bir an önce takın ben kullanmadım 20 gün önce doğum yaptım göğüslerim o kadar yara oldu ki çok acı çekiyorum gümüş kapak aldım ama artık bi anlamı kalmadı asla iyileşmiyor
Miniklerim22 Busel inşallah bnm oglumda sol gogsum cok kotu olmustu emziriken yumrugumu sıkardım o derece ozmnlad gumus kapagı duymamıstum simdi kzıımda takcam yara olmasın dayanılmaz oluyor gercekten
Mysmrt Busel denedim canım neler denemedim ki. Kabuk bağladığı için almıyor memeyi silikon uçla ağlaya ağlaya emziriyorum
Busel Miniklerim22 Ay herseyi deneyeceğim valla çok zor oluyormuş cidden ayva çekirdeği jeli yapicam ama daha erken galiba oda çok işe yarıyormuş
Miniklerim22 Busel evet onuda gordum denemk lazım garmastan krem cok ii biraz pahalı ama o iglestirdi gogsumu
Busel Miniklerim22 bak onu favorilere ekleyeyim suan lansinoh almistim o ise yaramaz ise dediğine de bakacağım.
Busel Miniklerim22 kiz baktimda lansinoh ile aynı para bende çok pahali bekledim😂 bilseydim en başta onu alirdim
Miniklerim22 Dolphin16 gogus kalkanı koruyor meme ucunu ebebekte var yazarsanız cıkar gogus yaralarını igkrstirme ozelligi var yumuşak tutuyor
Busel Dolphin16 gogusu besliyor gümüş zaten baktığında çok işlevsel sağlık açısından gogus ucunda emzirme anında olacak yaralar için çok iyi biraz İnternete yazarsan en güzel açıklamayı ordan bulabilirsin canim
Busel Miniklerim22 belki önceki zamana göre ikisi arasında fark vardır ama şimdi esitlenmis valla fiyatlari😂
Miniklerim22 Busel dogrudur vala canım aman ne ucuzki ihtiyac olunca mecbur alcaz isterse 500 olsun alıncak care yok hahha 😂
Dolphin16 Busel ismi ne olarak geçiyor ? Nerelerde satılıyor ? Yurt dışındayım ben o yüzden biraz cahil kalmışım 🤣🤣