21147nisa Mineli 12+4. Olduk 😍 zaten küçücük k bi göbeğim vardı ama biraz daha büyüdü çok tatlı gözüküyor 😂😂😂
Mineli ikizlerimveannesi ay ne güzel benim şimdiden çıkmaya başladı sanki ya da bana öyle geliyor ayva göbeği gibi
KaderAdnan 17 den sonra kendin eşin falan farkediyorsun ama 20.haftadan sonra ben burdayım diyor yani 😁
Mrtgn Mineli bende de var 9.haftamdayım daha ayva göbeği gibi sürekli midem de şiş gibi umarım çok kilo almayız 🙄
denizanddefne Mineli puan Mineli ilk haftalar gaz oluyor ccanım benimde öyleydi şimdi 12 haftalığım o gaz indi gitti sadece küçücük bi şişlik oluştu üst kısımda henüz ☺️
efsanee_ Mineli bu zamanlarda şişkinlik oluyo bnde de durum aynı 🙄 kilo artışım yok ama çok kilo almış gibi hissediyorum
ikizlerimveannesi Mineli gazdır o canım😬 daha çok küçük bebeğin bir süre sonra normal haline döndüğünü göreceksin 👍
KaderAdnan Mineli canım seninle 25.haftalarda tekrar konuşalım inşallah bu cümleyi tekrar duymak isterim 😂 tamam harika birşey ama geceleri bi uyanıyorum karnım patlicak sanıyorum herşeye değer onlar için 😘😍
Ezgitpc Mineli ne güzel işte canım görüntü önemli değil çok kilo almayız sağlıklı Doğumlar yaparız inşallah 😊