Merve7 12 haftalığım bugün kontoçrolüm vardı iyi geçti. Biraz önce lavaboya girdim koyu bir leke geldi. Çok korkuyorum ilk defa başıma geldi. Başına gelen var mı neden oldu böyle birşey😔😭
zeynepnilda12 Merve7 gebelikte vajinal kanama çok yaygındır ve tüm gebeliklerin neredeyse %25′inde gerçekleşir hem senin bebişinde daha çok küçük rahime yerleşiyor o yüzdende olabilir üzülme bu kadar ama yinede doktoruna sormakta fayda vardır 🤍
Pemberuya Merve7 koyu kahverengi leke içerde önceden kalmış kanamanın akıntısıdır canm ama yine de bir dr a mutlaka danış derim
Pemberuya Merve7 moral çok çok önemli sakin olmaya bak bence bişey çıkmaz kahverengi lekelenmeden korkma canm bende de olmuştu dr kırmızı pembe olmadığı sürece sorun yok demişti
Badem_gozlum_ Merve7 korkma kahverengi eski kan devam ederse doktora soyle hap yada iğne verr canım kendini de yorma
Merve7 Pemberuya çok sağol ALLAH razı olsun içime su serptin 🤲 sabaha doktorum cevap verir inşallah dediğin gibidir.
Merve7 zeynepnilda12 çok teşekkür ederim ilk defa başıma geldiği için tedirgin oldum. İyiki burada sizin gibi insanlar var
zilanyavuz Merve7 korkma doktor bana bu haftalarda koyu bır akıntın olursa korkma dedi bebek yerleşiyor ondan olabilir ama bazende düşük belirtisi ama tedbir amaçlı doktora görün derim ne olur ne olmaz